Make your own free website on Tripod.com

Bengal

Bengal

Sokoke

Kattunger

Utstillinger

Om Vestol

Linker 

Hjem

E-mail

 

Mine Katter       Kattunger

Hunnkatter

Junglebook The World's My Oyster

Kimburu Yangtzekiang

Oyo er fra det kjente Amerikanske oppdrettet Junglebook som er kjent i hele Bengal miljøet for sin utmerkede type. 

 

Oyo er en mink spottet Bengal, og min første (etter fødselsdatoen). Oyo's øyne er noe av det jeg liker best ved henne, og hun har meget gode kontraster. Hennes far er en flott sepia hann ved navnet Junglebook Made in the USA, og hennes mor er en sølv mink; Junglebook Powerpuff som er fra en av de beste sølvbengalene i verden Jean Luc (kallenavn). Men jeg skal ikke satse på å avle sølvbengaler selv.

 

Oyo er født i mai 2003 og har vært i "karantene" hos en Tyrkisk Van oppdretter i Nederland i 6 måneder før hun får komme hit til Norge. Der har hun bodd sammen med min Tyrkiske Van Oureni, takk til Joyce Ouderkerk som gjorde dette mulig!

Besøk Oyo sin oppdretter;

Junglebook

 

Yang er født her i Norge og flyttet inn hos meg som ca 15 uker gammel kattunge, på den måten er hun min første Bengal fordi om hun er født 3 måneder seinere enn Oyo. 

 

Yang har en klar, gul pels og helt svarte spotter noe som gir henne ekstreme kontraster. Hun har fullstendig spottede bakbein og et kjempegodt temperament. Magen hennes er lys, men ikke hvit.

 

Yang sin far, EC, TICA RW Spice Garlic of Kimburu ble Årets Katt i 2003. Hennes mor er en marble, så Yang bærer på dette mønstret.

Besøk Yang sin oppdretter; 

Kimburu - Bengal & Sokoke

 

Bilder og Stamtavle for Oyo

Bilder og Stamtavle for Yang

Vestol Apoka

Apoka er en egen oppdrettet hunnkatt fra mitt første kull. Hun har mange gode kvaliteter og har fått fine kritikker på de utstillingene hun har vært på. Apoka har supre kontraster og et spennende marble mønster.

 

 

 

Bilder og Stamtavle for Apoka


Hannkatt

Bengaland Bahari

Bahari kommer fra oppdrettet Bengaland i USA, kanskje ikke så veldig kjent her i Skandinavia, men de er et seriøst oppdrett av Bengalkatter og har hatt suksess på TICA utstillinger.

 

Bahari er en kattunge jeg falt for så snart jeg så de første bildene av ham. Fra før av likte jeg hans mor, CH Bengaland Magnums Passion, veldig godt. Bahari har flotte rosetter, en super pels kvalitet, et godt hode og kropp og en unik stamtavle (i Skandinavisk sammenheng)

 

Bahari kommer til å bli stillt ut i TICA mens han er i USA og venter på at alle de formelle papirene skal bli i orden for at han skal komme hit til Norge.

 

Besøk Bahri sin oppdretter;

Bengaland  

Bilder og Stamtavle for Bahari


Kastrat

GIP Kimburu Zakros

Zakros er en katt jeg absolutt ikke hadde planlagt å anskaffe. Han var allerede kastrat da han kom til meg, og som kjent er ikke kastrater de beste avlskatter :o)

Zakros er en katt jeg absolutt ikke hadde planlagt å anskaffe. Han var allerede kastrat da han kom til meg, og som kjent er ikke kastrater de beste avlskatter :o) 

 

Zakros havnet hos meg da mine to hunnkatter, sokoken Chuma og bengalen Yang ikke gikk særlig godt sammen og det var jo litt trist at de skulle gå på hver sin kant uten katteselksap. Derfor kom forslaget fra Zakros og Yang sin oppdretter om at jeg kunne prøve å bruke ham som "buffer". Som den tøffe lille gutten Zakros er, tok han på seg den oppgaven og fullførte den med glans!Han og Chuma (som var opphavet til problemet) går strålende sammen, de herjer og leker villt. Yang liker å "mobbe" store (halv)bror litt, noe Zakros synes er helt OK. Så nå er begge damene mer fornøyde og Zakros selv har veldig godt her hos meg. 

Slik gikk det til at jeg fikk meg en utstillings kastrat.

 

Besøk Zakros sin oppdretter;

Kimburu - Bengal & Sokoke

Bilder og Stamtavle for Zakros