Make your own free website on Tripod.com

Sokoke

Bengal

Sokoke

Kattunger

Utstillinger

Om Vestol

Linker

Hjem

E-mail

 

Mine Katter        Kattunger

Hunnkatter

 

CH S*Kasafari Chuma cha Suezi

CH Kimburu X-YeyeZindiki

Chuma er min første Sokoke. Hun er født i mai 2003 hos Edith og Robert i Sverige. Chuma sine foreldre er begge født og oppvokst i Kenya, og Chuma er fra deres andre kull i Europa (det første var i Danmark).

Chuma er en stor Sokoke hunn med en ypperlig pelskvalitet og en fin type. Som Sokoker bruker å være er hun veldig aktiv, glad i å snakke og elsker å bli klappet av og holdt selskap av sitt menneske. Hun er også veldig glad for selskap av andre katter, selv om hun har vist seg å være noe kresen i det aspektet. 

Besøk Chuma's oppdrettere: 

S*Kasafari

 

Zindiki er min yngste Sokoke, hun ble født 20. februar 2004 i Norges Andre Sokoke kull. Hennes mor er den utrolig vakre Sokoken EC Furahi Lundborg DK, Årets Katt nr. 3 2003, og hennes far er afrikaneren CH Genet. 

Zindiki er en utrolig flott Sokoke dame, veldig feminin og veldig god type. Hun ligner mye på sin mor Furahi. Hun er en aktiv og kjælen katt som går fint sammen med de fleste katter. Hun elsker oppmerksomhet og selskap både av mennesket sitt og andre katter. 

Egentlig skulle jeg ikke få kjøpe Zindiki da oppdretteren hennes ville beholde henne selv. Men hun valgte til slutt å beholde hennes bror i stedet (heldigvis for meg). 

Besøk Zindiki's oppdretter: 

Kimburu- Bengal & Sokoke

 

Bilder og Stamtavle for Chuma

Bilder og Stamtavle for Zindiki

Vestol Arusha

Arusha er en hunnkatt som i utgangspunktet var solgt til UK, men da det ble noe rot med prosessen er hun foreløpig her hos meg. Arusha er søster til min hann Adzungwa og har per idag et kull på 6 kattunger, se på kattungesiden, kanskje blir du sjarmert av Arusha's små?

 

For å se Arusha's stamtavle, klikk på linken til Adzungwa's side.

 


Hannkatter

Don Giovanni di Eporedia I*

Vestol Adzungwa

Gino er en flott hannkatt av de "gamle" Sokoke linjene. Han har en lang stund vært veldig sky, men har heldigvis ombestemt seg og er nå en kjælen katt når han har blitt vant med menneskene sine. 

Gino skulle opprinnelig til Sverige med pga ulike omstendigheter passet det bedre at han kom til meg her i Norge :o)

Han vil bli værende her resten av sitt liv og jeg håper han vil fortsette å produsere vakre sokoke kattunger i årene som kommer, slik han har gjort i Danmark. Første dame her i Norge vil bli Chuma. Gino kom til Norge i slutten av april 2004

Besøk Gino's tidligere eier:

af Kibutata

Adzungwa er den flotteste hannen i kullet til Gino og Chuma, mitt første og Norges 3. Sokoke kull. Han er en flott ung Sokoke hann som nå har blitt en skikkelig MANN. Jeg bestemte meg for å beholde denne flotte hannen og bruke ham i avl.

Adzungwa har ikke blitt far ennå, men det foreligger planer om farskap i løpet av 2006...

Bilder og Stamtavle for Gino

Bilder og Stamtavle for Adzungwa